Executive karrier coaching

Mi az az érték
amit keres a munkájában?
Slider

Executive karrier coaching és tanácsadás álláskeresőknek

Közös munka, együttgondolkodás

Módszertana az NLP programozás technikáira épül, melyet a vezető kiválasztás és elhelyezés során szerzett interjú tapasztalataim, munkaerő piaci ismereteim ill. saját felépítésű coaching eszközeim hangolnak össze.

Személyes konzultációinkon közös munka, együttgondolkodás történik. Egy megoldás orientált fejlesztő folyamat, mely a következő állomásokból áll: jelenlegi helyzetre való rálátás, karriercél tisztázás, célkitűzés, erősségek feltérképezése, korlátok feloldása, akcióterv kidolgozás és cél elérés. Álláskeresés támogatása, keresési stratégia kialakítása. Releváns munka lehetőségek feltérképezése vezetői szinten. Interjúra való felkészítés. Énmárka kiépítése.

A networking- azaz a kapcsolatépítés képességének kialakítása. Különféle eszközökkel dolgozunk: hitek, hiedelmek hatásával foglalkozó eszközök. Kommunikációt fejlesztő, stresszt, konfliktust, változást kezelő; és motiváció, első lépés meglépésének elősegítését támogató eszközök. Feltáró, helyzetelemző; önismereti és önbizalom erősítő eszközök. Kártyák, tesztek, provokatív, inspiráló kérdések és helyzetgyakorlatok, szituációs játékok formájában.

Álláskeresés, vezetői karrier tanácsadás

Rálátás önmagunkra, a képességeinkre, erősségeinkre és fejlesztendő területeinkre segít tudatosságot vinni a karrier út következő állomásának pontos megválasztásában.

Ajánlás útján jutottam el Diához. Nem vagyok egy gyorsan megnyílni tudó típus, de Diával szemben nem volt kérdés, hogy megnyílok-e. Pozitív, inspiráló kisugárzása mellett az a meggyőződés, ahogyan ő hitt abban, hogy a coaching folyamat végére képes leszek több mint 15 év banki háttér után szektort váltani s felsővezető pozícióban újra elhelyezkedni lenyűgöző volt. Vele együtt sikerült. Én is tovább ajánlottam őt.

Imre | Head of corporate sales


„Dia kifinomult intuíciója és figyelme az egész coaching folyamatunkat végig kísérte. Provokatív kérdései segítettek szembenézni a korlátozó meggyőződéseimmel, komoly tükröt mutattak. Általa mentorálva kezdtem felvállalni önmagamat és megtanultam kiállni magamért, harcolni azért amiben hiszek. Ez a változás a munkában pozitív változást hozott a magánéletemben is.”

Erika | CFO


„Diában az a különleges, hogy pontosan érzi, hogy melyik pozícióhoz ki lenne az ideális jelölt, így mindkét fél maximálisan elégedett. Őszintén érdeklődik, visszajelez, utánkövet, mindezt végtelen profizmussal teszi, mellyel elmélyíti a bizalmat a kapcsolataiban, elősegítve a hosszútávú és kölcsönös együttműködést.”

Ági | CFO


„Dia inspiráló energiája és tisztán látása segített abban, hogy újra definiáljam magam. 20 év vezetői tapasztalat után -mikor azt gondoltam nekem már senki nem tud újat mondani – 1 coaching ülést követően nagyot fordult velem a világ. Fel kellett ismernem, hogy a pozíciómban nem az vagyok aki valójában lenni akarok. Dia hozzásegített, hogy rátaláljak arra a munkára, ami azt az értéket adja nekem amire valójában vágyom. Segített felismerni, hogy ki az aki valójában vagyok és lenni akarok a munkámban.”

Péter | beszerzési vezető


Segítek tudatosságot vinni a karriertervezés folyamatába.