Rólam

Szeretek inspirálni
és inspirálva lenni...
Slider

Hivatásom középpontjában az egyén és a benne rejlő potenciál, a tehetség kibontakoztatása áll.

Ars Poetica

Hiszek személyiségünk folyamatos fejlődésében, az önismeret és önmagunk felvállalásának fontosságában. Hiszek abban hogy minden lehetséges, ha rá állunk a saját utunkra. Misszióm, hogy a munkában lelt örömöt – flow élményt mások számára is segítsek felfedezni.

Saját karrierutam indított el a karrierfejlesztés, vezető kiválasztás irányába. Voltam beosztott és vezető. Dolgoztam multinacionális és 20 fős butik cégnél is. Voltam álláskereső. Váltottam szakmát és indultam a nulláról hátrahagyva a korábban elért szintet, egzisztenciát, mégis tele bizonyossággal, hogy a személyiségemnek leginkább megfelelő új szakma irányába haladok-ami a beszerzéstől vitt a munkaerő közvetítés felé. Hajtott a cél, az önmagamban való hit, a kíváncsiság, hogy hogyan hozhatok ki magamból még többet, teremthetek még több értéket s élhetek meg még többet magamból a munkámban.

Újra definiáltam magam

Kétszer váltottam karriert és definiáltam újra magam. Kemény munka áll a mögött, hogy mára rátaláltam a hivatásomra, arra a szakmára amiben a leginkább látom önmagam, s nap mint nap teret adhatok az erősségeimnek, képességeimnek.

Mindehhez segítségül szolgált számomra az elindulás önmagam megismerése felé. Energikus, célorientált és szenvedéllyel teli vagyok. Szeretek inspirálni és inspirálva lenni.

Provokálni és tükröt mutatni. Mindazok a saját tapasztalások,  amik az utamon formáltak, úgymint a sikeres felvétel új munkahelyre, leépítés, szakterület váltás, előléptetés, vezetői élmények, konfliktusok, bizalomvesztés, elnyomás, irigység,  önmagam keresése a munkában – arra késztettek, hogy mindezeket beépítsem és a karrier konzultációk, coaching ülések során átadjam. Közös munkánk legcsodálatosabb része az, amikor felismered azt, ami mindvégig benned volt. Rálelsz a saját erőforrásaidra. Olyan energiához jutsz, amihez mindig vissza tudsz nyúlni elakadás esetén.

Segítek tudatosságot vinni a karriertervezés folyamatába, megtalálni a cél célját, mi az a mögöttes cél amiért az egész történik.

Hiszek a lehetőségben

Hiszek abban hogy minden lehetséges, ha rá állunk a saját utunkra.  Ami már nem szolgál minket és nem hagyjuk el, az leépít. Résen kell lenni. Kezünkbe kell venni az irányítást és felelősséget kell vállalni saját magunkért. Minden nap gyakorlom a tudatos jelenlétet, azt hogy észre vegyem a körülöttem lévő jeleket, az engem támogató és hátráltató tényezőket.

Hiszek a fejlődésben

Hiszek a személyiségünk folyamatos fejlődésében, önmagunk megismerésének és felvállalásának fontosságában, abban, hogy minden okkal történik és hogy minden pillanatban ott a választás és változtatás lehetősége. Nincsen jó és rossz döntés, csak tapasztalás van.  Az érzéseinkre való tudatos odafigyelésben benne van a válasz minden helyzetünkre legyen szó életünk bármelyik területén lévő elakadásainkról.

Hiszek a célodban

A saját karrier történetem biztatásul szolgál, hogy lehet karriert váltani 30 évesen, a nulláról indulni, lehet újra és újra tervezni nemcsak a munkánkat hanem önmagunkat is. De ezt csak az tapasztalja meg, aki mer lépni. Elengedni a félelmet és bele lépni a bizonytalanba, hittel és meggyőződéssel a  letisztázott cél irányába haladni. Megadni az esélyt annak, hogy azzá válj aki valójában vagy.

Ajánlás útján jutottam el Diához. Nem vagyok egy gyorsan megnyílni tudó típus, de Diával szemben nem volt kérdés, hogy megnyílok-e. Pozitív, inspiráló kisugárzása mellett az a meggyőződés, ahogyan ő hitt abban, hogy a coaching folyamat végére képes leszek több mint 15 év banki háttér után szektort váltani s felsővezető pozícióban újra elhelyezkedni lenyűgöző volt. Vele együtt sikerült. Én is tovább ajánlottam őt.

Imre | Head of corporate sales


„Dia kifinomult intuíciója és figyelme az egész coaching folyamatunkat végig kísérte. Provokatív kérdései segítettek szembenézni a korlátozó meggyőződéseimmel, komoly tükröt mutattak. Általa mentorálva kezdtem felvállalni önmagamat és megtanultam kiállni magamért, harcolni azért amiben hiszek. Ez a változás a munkában pozitív változást hozott a magánéletemben is.

Erika | CFO


„Diában az a különleges, hogy pontosan érzi, hogy melyik pozícióhoz ki lenne az ideális jelölt, így mindkét fél maximálisan elégedett. Őszintén érdeklődik, visszajelez, utánkövet, mindezt végtelen profizmussal teszi, mellyel elmélyíti a bizalmat a kapcsolataiban, elősegítve a hosszútávú és kölcsönös együttműködést.”

Ági | CFO


„Dia inspiráló energiája és tisztán látása segített abban, hogy újra definiáljam magam. 20 év vezetői tapasztalat után -mikor azt gondoltam nekem már senki nem tud újat mondani – 1 coaching ülést követően nagyot fordult velem a világ. Fel kellett ismernem, hogy a pozíciómban nem az vagyok aki valójában lenni akarok. Dia hozzásegített, hogy rátaláljak arra a munkára, ami azt az értéket adja nekem amire valójában vágyom. Segített felismerni, hogy ki az aki valójában vagyok és lenni akarok a munkámban.”

Péter | beszerzési vezető


Álláskeresés, vezetői karrier tanácsadás

Rálátás önmagunkra, a képességeinkre, erősségeinkre és fejlesztendő területeinkre segít tudatosságot vinni a karrier utunk következő állomásának kialakításában.

Misszióm, hogy a munkában lelt örömöt - flow élményt mások számára is segítsek felfedezni.