Vezető keresés és kiválasztás

IMG_3385.jpeg
A briefing módszertan segítségével
95%-ban pontosabbá válik
a profil meghatározás
IMG_3385.jpeg
A briefing módszertan segítségével
95%-ban pontosabbá válik
a profil meghatározás

Vezető keresés és kiválasztás

A megfelelő vezető megtalálásában keresési stratégiámat a piacismeretem, többéves munkaerő közvetítés – ezen belül vezető kiválasztásban szerzett tapasztalataim segítik. A sikeres kiválasztásban az ideális interjú technika megválasztása mellett segítségemre vannak a kompetencia alapú személyiség kérdőívek és tesztek,

helyzet gyakorlatok ill. az NLP alapú coaching eszköztáram. A többlépcsős – szakmai és személyiség kompetenciákat értékelő eszközök alkalmazása a kiválasztási folyamatban az ügyfelek elégedettségét növeli és a legideálisabb jelölt kiválasztására ad bizonyosságot mindkét fél – jelölt és megbízó- számára egyaránt.

Fókusz iparágak:

Pénzügy
Ingatlan
Gyártás
Gyógyszeripar
FMCG
Kereskedelem

Fókusz profilok:

Pénzügyi igazgató
Ügyvezető igazgató
Kereskedelmi,
értékesítési,
üzletfejlesztési
igazgató
Gyárigazgató
HR igazgató
Beszerzési igazgató

Módszertan

Briefing & szervezeti audit

A briefing módszertan alkalmazásával személyiség, szakmai kompetenciák ill. értékek szintjén egy teljeskörű képet kapunk a szervezet számára legideálisabb jelöltről. A profil pontos meghatározása egy mélyinterjúkkal egybekötött egyszerűsített szervezeti audittal párosul, melynek eredménye pontos képet ad nemcsak az ideális jelölttel szemben támasztott elvárásokról, hanem a szervezet jelenleg kompetencia szintjén rendelkezésre álló erőforrásairól, hiányosságairól is.

Conflict Dynamics & FEBI Indicator

A jelölt adott cégkultúrához való illeszkedésének mérését két amerikai személyiség alapú mérőeszközzel támogatjuk meg. A Conflict Dynamics és a Focus Energy Balance Indicator eszközök használatával pontos képet kapunk arra vonatkozólag hogy a kiválasztásban résztvevő jelölt a vezetési gyakorlata során milyen típusú energiákat használ ahhoz hogy sikeres üzleti eredményeket érjen, mennyire kész kompromisszumra, érdekérvényesítésre.

A cél céljának felfedezése olyan energiát szabadít fel, mely által képes lesz lépéseket tenni az örömteli, önazonos hivatás felé.